WHAT WE STAND FOR

Moose-Stache staat voor kwaliteit.

Voor minder gaan we niet. Dat durven we jou zonder verpinken bij elke opdracht garanderen dankzij een technisch sterk team, professionele apparatuur en jarenlange ervaring. Daarnaast is een ontspannen, aangename sfeer ook ons handelsmerk geworden: wij werken hard, maar willen jou ook een fijne, positieve ervaring bezorgen.

We make magic happen.

Het Moose-Stache team is een vlotte, geoliede machine met straffe technische expertise en een passie voor de job. We zijn goed op elkaar ingespeeld, multi-inzetbaar en multi-disciplinair. Door de jaren heen hebben we tonnen knowhow verworven en heeft ons team zich ontpopt tot echte video wizards.

A strong team deserves strong equipment.

Zelfs een doorgewinterde wizard heeft een deftige toverstok nodig om magie te creëren. Investeren in kwaliteitsvol, professioneel materiaal vinden wij dan ook enorm belangrijk. Ons uitgebreid gamma maakt dat we elke opdracht op maat kunnen aanpakken. Van 4K-camera’s en HD-multicamera’s tot 360°camera’s, sliders en lichtwagens you name it, we get/have it.

Work hard, play hard.

Onze studio en kantoren zijn gelegen in een creatieve, bruisende buurt vlakbij Dampoort. De koffie, bar en pingpongtafel staan steeds klaar. Kom gerust langs om te brainstormen of om gewoon even gezellig te hangen.

Meet the team

Wino Hoogerwijs

CEO

Emiel Gallet

Productie

Matt Debo

Video Creative

Wannes De Fauw

Video Creative

Mathias Van Sele

Video Creative

Evert Rogiers

Video Creative

Simon Thys

Monteur