Not just another livestream.

Ten tijde van corona moet je opzoek gaan naar nieuwe manieren om je klanten en medewerkers te bereiken. Door middel van een livestream kan je alsnog je doelpubliek bereiken. Door onze jarenlange ervaring met multicam settings kunnen we van elke locatie een professionele set maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Door onze jarenlange ervaring kunnen we op eenvoudige wijze een betrouwbare en professionele stream verzorgen!

1

Projectmanagement

We bekijken per project wat we kunnen leveren voor het vooropgestelde budget. Hier gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing.
2

Technische Pre-Productie

Wij zorgen ervoor dat al het nodige technische materiaal aanwezig is.
Samen met jou bekijken we of de juiste faciliteiten aanwezig zijn om een livestream te kunnen starten.
bijv. een vaste internet lijn die voldoet om een livestream te kunnen verzorgen..
3

Pre-Productie

Je kan gebruik maken van onze standard webplayer tot een player die je kan embedden op je site conform je huisstijl. Afhankelijk van het project voorzien we op maat gemaakte grafieken.
4

Streaming

Dankzij onze streamer zijn we in staat om op verschillende kanalen tegelijkertijd live te gaan. Zo zorg je voor meer bereik. Elke opname kan je na de stream herbekijken.
5

Interactie

Wil je graag je kijkers betrekken bij de livestream? Een Q&A, social media comments inladen? Ook hiervoor hebben we een oplossing.
6

Statistieken

Hoeveel kijkers hadden we? Wat is de gemiddelde kijktijd? We bezorgen jou achteraf een rapport over de livestream.

Geïnteresseerd in een livestream?

Contacteer ons vandaag nog om een opmaat gemaakte offerte te ontvangen!

contacteer ons vandaag nog

Onze oplossingen.

LIVE EVENTS

WEBINAR

STUDIO PRODUCTION

QUIZ

Live event

Heb je een conferentie, een show of vier je een jubileum? Door gebruik te maken van live-captatie zorg je ervoor dat je bereik groter wordt en betrek je het publiek meer. Door middel van onze streamer zorg je ervoor dat je op verschillende platformen tegelijkertijd live kan gaan.

Webinar

Dankzij een webinar kan je rechtstreeks in contact staan met je klanten. Je geeft meer uitleg over de werking van je bedrijf, een product of je toekomstvisie. Dankzij onze Q&A en chat tools kunnen je klanten interactief meedoen met de livestream. Tegen alle communicatietrends in, waarin alles steeds korter moet, neemt de gemiddelde kijktijd bij webinars jaarlijks toe naar gemiddeld 57 minuten!

Studio production

Onze studio is uitgerust om in tijden van Corona creatieve talkshows, tutorials, chroma key opnames, interactieve streamings en geluidsopnames te maken zodat de streaming een televisieshow-gehalte krijgt.

Quiz

Interactieve streamings zijn in tegenwoordig. Ook daar zit het verschil in de kwaliteit van de streaming. Is het een kwestie van budget? Dan kunnen we makkelijk een betalend platform opzetten zodat de kijkers betalen voor de performance of interactief spel waar ze aan deelnemen.